Körlektioner på Globen Trafikskola

Äntligen har dagen kommit när du kan få anmäla dig till en trafikskola vid Globen. Du har sparat och väntat på att du skulle bli tillräckligt gammal. Nu gäller det bara att ta körkortet snabbt!

Är du en av alla de som börjat längta till körkort redan när du var barn? Kanske har du till och med en almanacka där du prickar av hur många dagar det är kvar tills du ska få ditt efterlängtade körkort? Det där godkännandet på att du kan börja ta dig runt i bil helt själv, utan att behöva vara beroende av föräldrar och vänner som ska skjutsa och hämta i tid och otid. Då kanske du också är en person som redan har sett ut var du ska ta det efterlängtade körkortet? Kanske blir det på Globen Trafikskola, eller någon annan av landets duktiga körskolor?

Trafikskolan vid Globen

Om du är i Stockholm så är det svårt att missa Globen. Det där stora huset som ser ut som en golfboll och som syns nästan var du än är. För många är det ett hus som är förknippat med Stockholm generellt. Eller så är du en av alla de som har besökt Globen för något evenemang som en konsert eller något annat. Men det finns mycket annat som ligger runt Globen, som exempelvis en trafikskola. Om du bor i närheten så kanske det är lite extra kul att veta att du tagit ditt körkort på en plats som många känner till.

Körlektioner på Globen Trafikskola