Letar du efter bilförsäljare i Jönköping?

Är du köptankar av en ny bil? Letar du efter någon bilförsäljare i Jönköping? Kanske du är sugen på en snabb bil, en Porsche, en Lexusbil eller en stadig Volvo, nu när det är så halt på vägarna? Har du familj kanske det är bättre med en familjebil av märket Mitsubishi, Toyota eller en Volkswagen?

Vilket märke som du väljer på bilen, kan påverka priset, men det finns ju bilar som är bra och hållbara men som inte är så dyra. Väljer man en asiatisk bil får man ett lägre pris. Väljer man en tysk eller svensk bil, blir det genast dyrare.

Varför inte välja miljövänlig bil?

Den som vill välja en miljövänlig bil, behöver hosta upp en hel del varje månad (det är få som har råd att köpa en bil kontant). Det är synd då vi alla egentligen borde köra enbart miljövänliga bilar, som gå på el, biogas eller etanol. Det positiva är att många kommuner numera har en busspark, och taxibilar, som går på etanol. Över på andra håll i världen går man ju mot att enbart köra på etanol eller på el. Vi behöver all köra mer miljövänligt. Det är ju ohållbart att fortsätta som om bilarna inte påverkar miljön negativt och hotar framtiden för våra unga.

Vi behöver en begagnad-bil-marknad

För att även de som inte är lika välbeställda ska kunna få råd att köpa en miljövänlig bil, behöver vi kanske vänta en generation för att kunna köpa miljövänliga bilar till rimliga kostnader. Det som är så synd att inte var och en har möjlighet att köra en miljövänlig bil, är bland annat det att det inte ä möjligt köpa en miljövänlig bil då priserna är så dyra. Därför behöver vi troligtvis vänta minst en generation av miljövänliga elbilar eller bilar som går på etanol eller biogas, säljs som begagnade bilar. Det är synd, då vi egentligen redan nu behöver byta till miljövänliga bilar, allihopa.

Letar du efter bilförsäljare i Jönköping?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *