Få en lyxig biltvätt i present

Visst vore det väl rena rama lyxen att få sin bil tvättad både inne i den och utanpå, och i motorn. Om du undrar vad du ska ge din sambo, make, maka eller föräldrar i present kan du ge dem en bilrekond i present. Den som gillar sin bil, och det gör väl alla bilägare (?), är en bilrekond en otroligt fin present att få.

Detta är en bilrekond

I princip är en bilrekond, ett sätt att ge bilen sitt ursprungliga utseende. Den biltvätt som erbjuder det ser till att bilen blir riktigt grundligt och noggrann uppfräschning och det sker både på insidan, såväl som på utsidan. En bilrekond sker efter att man har tvättat den riktigt ordentligt. När den är väldigt ren, ser man till att bilen får tillbaka sin glans på lacken och på billyktorna och alla delar av bilen så att den ser ut som ny. En ordentlig genomgång sker också av bilen och om man vill kan man få motoroljan bytt, och en genomgång av däcken, fönster och motorn.

Bilrekond på insidan

Sedan görs en bilrekond inne i bilen. Då ser man till att den är helt ren på insidan av fönster, paneler, bildörrar, golv och mattor. Själv kan du se till att skaffa nya bilmattor till bilen. Man tar med samma slags medel som när man polerar skor; vax som rengör insidan av bilen och med färg, så att det som ser slitet ut försvinner. Skulle det då finnas någon skada på bilen, tar biltvätten hand om det. Finns det någon skada på lacken ser de till att reparera den. Allt görs för att bilen ska se så ny ut som det bara går. Här kan du läsa mer.

Få en lyxig biltvätt i present

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *