Bli av med skrotbilen snabbt och effektivt

Inte alla bilar fungerar. Tyvärr händer det ibland att en sådan icke-fungerande bil landar på ens tomt och blir kvar. Inte betalar den hyra och inte är den någon prydnad heller. Vad gör man?

Rätt vad det är så händer det. En dag när du sitter med morgonmuggen kaffe lyfter du blicken och ser en skrotbil! Förhoppningsvis inte inne i köket då, men du ser ändå bilen genom köksfönstret. Där står den och ser ful ut.

Med en stor suck reser du dig och går ut och ser om bilen möjligen fungerar. Svaret blir nej. Den verkar inte ens ha en startnyckel och däcken är ett minne blott. Kan den användas på något annat vettigt sätt då? Nope, njet och nej. Den tar bara upp plats och ser vagt självbelåten ut där den står. Mycket irriterande. I detta nu bestämmer du dig. Bilen ska bort.

Beslutsamhet och snabb aktion

Nu smyger sig frågorna på. Är bilen din egen? Jepp. Kan den köras till tippen? Nej. Vill du ändå bli av med eländet? Naturligtvis. Då är det dags att övergå från funderingar till handling. Du lyfter luren och slår en, möjligen flera, signaler till din bilskrot i Eskilstuna.

Eskilstuna bilskrot blir glad och lovar att komma och hämta din skrotbil utan kostnad. Toppen. Du sätter dig vid datorn, letar på Transportstyrelsen och ställer av din rosthög. Bilskroten kommer körande med buller och bång och sedan dröjer det inte länge förrän bilen är lyft och ställd på flak. Saken är klar!

Bli av med skrotbilen snabbt och effektivt