Strunta i textböckerna när du pluggar till ditt teoriprov

Lägg inte ned mer tid än du behöver på teoriprovet. Se till att plugga smart så du klarar ditt teoriprov på första försöket. Online kan du dessutom komma riktigt billigt undan. Dubbelsmart.

Det är dyrt att ta körkort. Och dessutom tar det en massa tid. För dig som har en begränsad mängd av både tid och pengar, finns dock riktigt smarta alternativ online för att klara teoriprovet kanske redan på första försöket. Allt du vill är ju att köra bil. Inte sitta och glo i några tråkiga böcker. Att helt komma runt teoriprovet är en omöjlighet. Lagen kräver ett godkänt teoriprov för att du ska få ge dig ut i trafiken som en självständig biltrafikant. Men du kan ju åtminstone göra processen så smärtfri som möjligt.

Plugga körkortsteori digitalt och online

Du kanske inte ens kommer ihåg senaste gången du öppnade en tryckt pappersbok? Det där med att läsa text är faktiskt inte riktigt som att cykla. Du kanske inte har glömt bort hur man gör när man läser, men det kan absolut bli svårare och svårare ju längre tid det går mellan tillfällena. I alla fall att läsa på det sättet så att du kommer ihåg vad som står. Och det är ju faktiskt det du behöver kunna göra för att klara ditt teoriprov. Kanske är telefonen det enda ställe där du tillgodogör dig text? Då ska du glädja dig med att du kan använda just din telefon till att plugga inför teoriprovet. Eller din dator eller surfplatta, för den delen.

Så spelar du dig till ett godkänt teoriprov

Det finns nämligen många smarta appar som gör teoripluggandet till en riktig spelupplevelse. För dig som är van att spela TV-spel eller kanske frågespel på din telefon, är det en särskilt bra väg till att lära dig allt du behöver för att klara teoriprovet. Att plugga genom att svara på frågor, är ett betydligt bättre sätt att lära dig på än att försöka sitta och komma ihåg sådant du läser i löpande text. Du undrar kanske vad löpande text är? Just nu läser du en sådan. Och kommer du ihåg vad som stod i början av den? Nej, sannolikt inte. Ett levande bevis på att praktiskt lärande är bättre än teoretiskt. Så bränn upp den där teoriboken du fick i födelsedagspresent när du fyllde arton. Det finns betydligt bättre alternativ online.

Strunta i textböckerna när du pluggar till ditt teoriprov