Fräscha upp dina körkunskaper med en handledarkurs i Västerås

Gå en handledarkurs i Västerås för att uppdatera dina körkunskaper innan du hjälper någon annan ta körkort. Ett enkelt sätt att förbättra övningskörningen!

Trafiken förändras. Tog man körkort för många år sedan är det inte säkert att man kan modern bilkörning. Kanske tillhör man stammen som fortfarande letar efter klykan att dra i när man lägger i handbromsen, eller vill träna dragläget men plötsligt inser att dagens elbilar inte har någon koppling att hantera.

Det är samma sak med trafikreglerna: de utvecklas. Idag kör man inte i rondeller som för 20 år sedan, och är det verkligen fortfarande otrevligt att köra om på insidan när det är tvåfiligt? Tack och lov finns det smidiga lösningar!

Med en handledarkurs är man redo att handleda

Innan man får tillstånd att övningsköra med någon måste man gå en handledarkurs som ger en uppdatering av modern bilkörning och aktuella trafikregler. En handledarkurs i Västerås är enkel att gå och kostar inte många slantar. Man kan dessutom gå kursen tillsammans med den som ska börja övningsköra. Då får man en fin kick-off på övningskörandet.

Handledarkursen ger bra tips och trix om hur man faktiskt lär ut bilkörning, och hur man lär ut körningen på ett säkert sätt. Det kanske inte är den bästa pedagogiken att slita upp bildörren och skrik-gråta hysteriskt om den som övningskör råkar blinka åt fel håll. Med handledarkursen så förbereder man sig på rätt sätt mentalt för att bli en bra lärare i bilkörning!

Fräscha upp dina körkunskaper med en handledarkurs i Västerås