Att köra på en stolpe kan vara problem om den inte tillhör en laddstation för företag

Det moderna sättet att ladda en bil är ju att ställa sig vid en stolpe och koppla på. Stolpar förvandlas från problem till lösningar om det är en laddstation för företag som ställts fram.

Fler och fler företag väljer att se framåt och köper eller uppgraderar sina service- och varubilar så att de laddas med el. Med en laddstation för företag installerad på arbetsplatsen är fordonsparken fulladdad och redo för arbete när dagen börjar. Att tydligt visa upp att man investerat i utsläppsfria bilar signalerar också att man har en modern miljömedvetenhet som gynnar både företag och kund.

Att installera moderna laddstationer ger både medarbetare och kunder chansen att ladda sin bil. Genom identifiering med tagg, app eller webb kan man enkelt ge behörighet till de som skall ha tillgång. Smidiga rapporter gör det sedan möjligt att läsa av förbrukning och se vem som använt laddstationen.

Snygga laddstationer för företag som kan kompletteras

De nya robusta men eleganta laddstationerna är tillverkade för att tåla det tuffa nordiska klimatet. Utrustade med självstängande lock och uppgraderade till 4G säkerställer de en kontinuerlig, sömlös kommunikation mellan stationerna. På bara en timme laddas fordonet upp till att klara en körsträcka på 110 kilometer. Med växande verksamhet är det dessutom lätt att utöka antalet laddstolpar.

Att investera i utsläppsfria, tysta fordon vittnar om medvetenhet i miljöfrågor och Naturvårdsverket uppmuntrar detta genom bidrag till företag som satsar på den gröna lösningen.

Att köra på en stolpe kan vara problem om den inte tillhör en laddstation för företag